På badet

Hei!

Som noen av dere vet jobber jeg på Lush i Oslo, det er en helt fantastisk butikk som selger alt fra sjampo til ansiktsmasker til parfymer til badebomber. Produktene er håndlaget, ikke testet på dyr og proppfull av deilige naturlige ingredienser. Siden jeg er helt frelst (og har vært det i MANGE år) synes jeg det er nødvendig å spre det gode ord :) Derfor vil jeg gjerne vise dere hva jeg bruker akkurat for øyeblikket, i hår, på kropp, og i munnen. (Advarsel! Mye tekst. Du er herved advart.)

1. Big er en superpopulær sjampo for volum og glans, full av havsalt, sitron og sjøgress.

2. It’s Raining Men dusjgele med honning, søtappelsinolje og bergamotolje. Den kan også brukes som sjampo!

3. American Cream er en deilig balsam med vanilje, jordbær og honningvann. Den gjør håret silkemykt og velduftende.

4. Turkish Delight er en dusjsmoothie (en veldig fuktgivende krem som må skylles av) dufter av roser og minner meg om sommer i Nord-Norge. Den inneholder bl.a. roseolje og mandelolje.

5. Grass (som jeg nesten er fri for) lukter friskt og søtt av nyklippet gress og er veldig deilig å bruke nå om våren for å få en følelse av at sommeren kommer i år også. Kan brukes som sjampo!

6. Peace er en kjempedeilig massasjebar som jeg bruker etter jeg har barbert leggene for å gi dem så mye fukt som overhode mulig. Den inneholder kakaosmør fra et fredsprosjekt i Colombia.

7. Chou Chou… I Love You er toothy tabs (tannkrem i fast form) som lukter og smaker av rose og sitron. Det tar litt tid å venne seg til toothy tabs, men det er absolutt verdt det. Det smaker og lukter helt fantastisk!

8. You Snap The Whip er et bodybutter med kull som dufter av solbær og eksfolierer vekk død hud.

9. Buffy The Backside Slayer er også et bodybutter med skrubb. Buffy gir mer fukt en YSTW og er perfekt for de dagene du vil  ha det så enkelt som mulig. Hudpleie for de late.

10. Aqua Mirabilis er enda et bodybutter med skrubb (ja, jeg er veldig glad i bodybutterene), dent lukter herlig av nøtter og gir, i min mening, den beste eksfolieringen.

11. Karma Komba er en sjampobar (d.v.s. sjampo i fast form) som dufter av patchouliolje, søtappelsinolje og furuolje.

12. New er også en sjampobar, jeg kjøpte den i høst da jeg oppdaget at jeg mistet en del hår, den inneholder kanelolje og nellikolje som kan simulere til hårvekst. Jeg har nå fått alt mitt blonde hår tilbake.

13. Godiva er enda en sjampobar, men denne innholder også biter av balsam og er ekstra fin for å gi fukt. Den lukter helt fantastisk av sjasmin og ylang ylang.

14. Gentil Lentil er den sjampobaren jeg bruker mest av for tiden, den er ikke å finne i butikk, men du finner den på nettbutikken vår Lushnorge. Den gjør håret deilig mykt og inneholder linser som har masse proteiner som gir håret masse næring.

Skulle også tipse dere om disse produktene:

1. 25:43 er en parfyme fra Lush som dufter av frisk sitrus og søt vanilje. Deilig!

2. Jada, det er en helt vanlig maskara, men greia er fargen. Jeg som er eksepsjonelt lys i huden og har blondt hår har i en tid syntes at sort maskara var litt i overkant «hardt» sammen men fargene mine. Så i forrige uke når jeg trengte ny maskara kjøpte jeg en brun en. Og det funker kjempefint! Bare et lite tips til dere som er lys som meg :)

3. Steam Cream er laget av de samme som driver Lush og kremen kan brukes i ansiktet (det gjør jeg), på kroppen og på hendene. Boksene kommer i ulike design og du får kjøpt den på nett  her eller bl.a. hos Zuzanna G i Oslo. Den er kjempefin å gi i gave!

4. A Million Kisses er en fantastisk rød lip tint fra Lush! Lukter deilig av rose.

5. Sweet Lips er en leppeskrubb fra Lush som smaker sjokolade. Perfekt før du skal påføre lip tint eller leppestift.

6. Denne gullfargede øyenskyggen er fra Gosh og heter Glamour. Jeg bruker den sammen med…

7. Forever Pink øyenskygge fra L’Oreal.

Beklager denne tekstbomben, men jeg hadde så mye å si :)

Sigrid

Reklamer

Om mybabyshotmedown

En ung pike på vei inn i det store livet.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til På badet

 1. markusi sier:

  Veldig kult å høre om, men hvis du ikke bruker flere tannprodukter enn Chou Chou… I Love You (utenom tannbørste og tanntråd, altså) er jeg er veldig skeptisk til det, siden de ikke inneholder fluor. Hvis du allerede skyller tennene dine med fluorskyll eller bruker fluortabeletter er det ingen problem, men hvis ikke anbefaler jeg deg å enten skaffe deg det og bruke i tillegg til Chou Chou… I Love You, eller pusse med en vanlig, fluorholdig, tannkrem minst en gang om dagen.

  Du er flink til å blogge, Sigrid.

  • Lush laget produktene uten fluor slik at de som får fluor i drikkevannet sitt, bl.a. i USA, ikke får for mye, det kan nemlig være skadelig. Så kan heller de som trenger ekstra ta tabeletter eller skylle. Jeg vet at flere kunder har spurt etter noe med fluor og jeg håper at stor-sjefene hører etter (det gjør de som regel hos oss) og lager et alternativ med fluor :) Tusen takk Markus, det var hyggelig å høre :D

   • markusi sier:

    Jeg er bare nødt, fordi det er interessant å lese (og skrive) om det:

    Ja, det er sant at for store doser med fluor er giftig, men det skal (heldigvis) veldig store doser til for at et menneske dør av det (LD50: 1,25g/kg), og det er omtrent like giftig som paracetamol (LD50: 1,944g/kg). Det er også sant at det finnes steder der man tilsetter fluor i drikkevannet, noe som jo fører til at man ikke vet hvor mye fluor man får i seg. Vi trenger heldigvis ikke å tenke på det. Hurra! :)

    Jeg vil, for øvrig, nevne at en nær bekjent av meg begynte å bruke tannkrem uten fluor (med saltkorn eller noe slikt) i for en stund siden, og jeg var veldig skeptisk til det. Vi diskuterte det en del, og ble ikke enig om hva som var det beste å gjøre, men jeg er fortsatt sikker på at fluor er bedre for tennene enn ingen fluor.

    Det er kult at de som bestemmer (som regel) hører på hva folk vil ha, men det skulle vel egentlig bare mangle(?) – jo flere som vil kjøpe noe, jo større er sannsynligheten for at de får kjøpe det. :)

    Du burde, dessuten, blogge oftere. Det sier jeg til meg selv, også, men gjør det ikke. Lykke til, uansett!

 2. Det er delte meninger om fluor, slik det er om mange stoffer og ingredienser :/ Men som sagt håper jeg at vi snart har et alternativ på markedet for de som vil ha fluor i sine toothy tabs :) Jeg prøver å huske på å blogge fra tid til annen, men det blir desverre litt sjeldent. Jeg tror alle bloggere har en ide om at de burde blogge oftere, men jeg tenker at det er bedre med kvalitet, framfor kvantitet :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s